Tojással dúsított édes keltek

A kelt tészta az egyik legsokrétűbb tészta csoport, melyből igazán látványos és ízletes alkotások születnek. Nekem az egyik nagy kedvencem, hiszen kellő odafigyeléssel a varázslatosan finom ízvilág mellett különleges és igazán látványos formát lehet adni a péksüteményeknek.

Aranygaluska alaptészta

Aranygaluska alaptészta

Citromos foszlós kalács

Túrós táska

Sajtos és sós perec

Vaníliás rózsacsokor kalács

Vaníliás rózsacsokor kalács

Hamburgerzsemle

Orosházi Banán, Kelt Szívek

Shokupan, avagy Japán Tejkenyér

Édes ökörszemek

Édes ökörszemek

Hagyományos húsvéti kalács

Extra puha csíkos kalács

Tejes TangZhonggal

Osterbrot

A németek húsvéti kenyere

A legfinomabb kakaós csiga

Kelt tésztából

Briós

TangZhong-gal, vagy akár a nélkül

Fatörzs kifli

Citromos-mákos kelt

Fahéjas fonottka

Kalács, éjszakai kelesztéssel

Rebarbarás rácsos pite

100% Teljes kiőrlésű mogyorós dupla csiga

Finomlisztes verzió is megadva!

Teljes kiőrlésű alaptészta recept

Édes kelt péksüteményekhez

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!