alaptészta recept teljes kiőrlésű édes péksüteményekhez

Az alsó linken keresztül elérhető a 100% teljes kiőrlésű mogyorós dupla csiga receptem, amelynek a tésztájából bármilyen édes kelt péksüteményt el tudtok készíteni teljes kiőrléssel, mint például a kakaós csiga, túrós batyu, fonott kalács, bukta, fahéjas fonottka...stb. A tésztával igazán puha, foszlós és napokig friss hatású péksüteményeket lehet készíteni, ezért szeretettel ajánlom a kipróbálását!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!