tepsis fánk ch-csökkentve
Ebben a videóban a tavaly bemutatott, nagy sikernek örvendett sütőben sült fánk receptem szénhidrátcsökkentett, hozzáadott cukormentes verzióját hoztam el nektek, melyet a dietetikus ajánlása alapján én is szeretettel tudok ajánlani az életmódváltók, és a tudatosan táplálkozók mellett az ir és a diab diétát követő érdeklődők számára. Az eredmény egy nagyon puha, igazán foszlós, kellemesen édes vaníliás tészta, melyet a töltelékek tovább fokoznak.

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
D-Star szénhidrátcsökkentett fánk lisztkeverék: 500g
Friss élesztő: 25g, vagy szárított élesztő: 7g
Só: 5g
D-Star négyszer édes cukorhelyettesítő: 20g
D-Star vanília ízű cukorhelyettesítő: 10g
Tojássárga: 3db
Habtejszín (30%): 180g
Tej: 235ml
A túrós töltelék összetétele
Rögös tehéntúró: 250g
D-Star négyszer édes cukorhelyettesítő: 13g
D-Star vanília ízű cukorhelyettesítő: 10g
Tojássárga: 1db
Tejföl: 40g