Barhesz

Ennek a receptnek a bemutatását már nagyon rég terveztem és igaz alapvetően nem húsvéti recept, de véleményem szerint mégis egy nagyon szuper választás az alkalomra, ezért is időzítettem most a megosztását. Ettől függetlenül szeretettel ajánlom az elkészítését az év bármely szakában. A kalács enyhén édeskés ízű, így szuperül passzol akár édes kiegészítők, akár a húsvéti sós csemegék mellé. A fonási technika véleményem szerint nem túl bonyolult, a külcsínyt pedig a magvak különleges felhelyezése adja. A recept egy a hagyományos zsidó barheszhez képest módosított változat, viszont a videó leírása tartalmazza a tradicionális receptet is.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.