100% teljes kiőrlésű mogyorós dupla csiga

Ebben a videóban egy olyan péksüteményt hoztam el nektek, amely 100%-os arányban, azaz csak teljes kiőrlésű búzalisztet tartalmaz, de ennek ellenére kifejezetten puha, foszlós, napokig friss állagú és a kiegészítő ízkombinációnak köszönhetően isteni finom. Ezt a tésztát lehet alapreceptnek titulálni és bármely édes kelt péksüteményt el lehet vele készíteni, mint pl. kakaós csigát, túrós batyut, buktát, kalácsot, fahéjas fonottkát...stb. A cukrot és a mézet cukorpótlószerre cserélve cukorbetegek is fogyaszthatják! A videós bemutatásban is elhangzik, de itt a videó leírásának a végén is szerepelnek azok a szükséges módosítások, amikkel finomliszttel is elkészíthető a recept, ha valaki nem teljes kiőrléssel szeretné készíteni.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.