Diétás csokis csavart

Ebben a videóban egy kifejezetten látványos péksüteményt hoztam el nektek a szénhidrátcsökkentett vonalról, amely a különleges, de mégis egyszerű formai kialakítása mellett nagyon finom is, annak ellenére, hogy teljesen cukormentes. A felhasznált CH csökkentett süteményliszt kiemelkedő mennyiségben tartalmaz növényi rostokat, ami által a késztermék lassan felszívódó szénhidrátforrást jelent, mely a vércukorszint emelkedését kedvezően befolyásolja, a hirtelen vércukorszint ingadozást elkerülve.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.