Kiemelt ajánlataim

Mindenkinek szeretettel ajánlom YouTube csatornám felkeresését,

hiszen minden egyes receptem ott kerül feltöltésre, ezáltal a YouTube az a felület, ahol a lejátszási listáimon keresztül akár már pár nappal az új receptek nyilvánossá tétele előtt is meg lehet őket tekinteni.

Szeretettel ajánlom a csatornámra történő felitarkozást,

hiszen így van lehetőség az értesítések bekapcsolására és a készüléketek azonnal jelezni fog nektek, ahogy egy új receptet vagy egyéb videót nyilvánossá teszek és a YouTube-ot megnyitva alapvetően ajánlani fogja a legújabb videóimat. Persze a feliratkozással a tevékenységemet és a csatornám fejlődését is támogatjátok, hiszen minél többen vagytok feliratkozva hozzám, a rendszer allgoritmusa annál több személyhez fogja eljuttatni a csatornámat és a receptjeimet, tehát minden egyes feliratkozásért rendkívül hálás vagyok.

​Az említett csatornám az alábbi gombra kattintva elérhető:


"Gábor a Házi Pék Hivatalos" Facebook és Instagram oldalaim


A közösségi médiában a YouTube mellett a Facebook és az Instagram két nagyon meghatározó felület a tevékenységem lényegében, hiszen az oldalaim biztosítják a lehető legjobban az érdeklődőkkel való kapcsolattartást.

Az oldalon keresztül megosztom a várható és az éppen elérhetővé vált recepteket is, melyekkel kapcsolatban akár komment formájában lehet véleményt formálni, kérdéseket feltenni. A receptek mellett kerülnek fel a témával és velem kapcsolatos képek, érdekességek, okfejtések, tippek, ötletek, technikák.

Mondhatni, hogy a Facebook és az Insta oldalaimon keresztül lehet elsőként hozzájutni a tevékenységemmel kapcsolatos legfrisebb információkhoz és a témával kapcsolatos egyéb érdekességekhez.

Nagyon fontos szempont, hogy az oldalakon keresztül akár Chat formájában is kapcsolatba lehet lépni velem, ahol a lehető leghamarabb, általában pár napon, de legkésőbb 1 héten belül szeretettel válaszolok akár a tevékenységemmel, a receptjeimmel kapcsolatos, de persze a témát érintő bármi más kérdésekre is.

Szeretettel ajánlom az oldalaim követését,

hiszen a követés gombra nyomva lehet az oldal állandó követőjévé válni, ami azt jelenti, hogy a legújabb Facebook bejegyzéseim meg fognak jelenni az idővonalatokon.


Az említett oldalaim az alábbi gombokra kattintva elérhetők:


"Gábor a Házi Pék receptek" Facebook csoportom

Szereted és gyakran sütöd a receptjeimet? Akkor ez a közösség a te helyed!


Az elmúlt években több Facebook csoportot is alapítottam, amelyek közül némelyik a magyar házi pék csoportok legnagyobbjává nőtte ki magát. Régóta eljátszottam már a gondolattal, hogy szuper lenne egy olyan csoport is, ahol a kedves követőim meg tundnák egymással osztani azokat az alkotásaikat, amelyeket az én receptjeim alapján készítenek, így 2022. áprilisában megalapítottam a csoportot "Gábor a Házi Pék receptek" néven.

Berobbanó volt a siker

A csoport megalapítását megelőzően nem tudtam, hogy mire számíthatok, de a siker hatalmas meglepetésként ért, mert már a meghirdetés első napján ezrek csatlakoztak a csoporthoz és napi többszáz bejegyzés született a csoport vonalán, ami hatalmas boldogság volt a számomra és természetesen ez a mai napig igaz. A csoport létszáma 9 hónap alatt 85.000 főre cseperedett és a havi megosztások száma 1000 és 1300 bejegyzés között van átlagban. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi csodás alkotást fogok viszontlátni a tevékenységem kapcsán és ez teljes mértékben feltölt és inspirál a további tevékenységem során.

Szeretettel várunk akár aktívan posztoló, akár csak nézelődő, inspirálódó tagnak!

A csoportba mindenki jelentkezését szeretettel várjuk attól függetlenül, hogy aktívan szeretné megosztani az alkotásait a csoport vonalán, vagy inkább csak mások bejegyzéseiből szeretne inspirációt, ötleteket nyerni. A csoport egy rendkívül jó helyszínt biztosít rá, hogy a receptjeim hitelessége visszaigazolódjon és az esetleges hiba lehetőségek a közös kommunikáció útján kiküszöbölhetők legyenek.

Szeretettel várom a kérdéseket, üzeneteket a csoport vonalán!

A témát érintő kifejezetten nekem címzett kérdéseket, üzeneteket a függő bejegyzések között hagyják az adminisztrátor és moderátor társaim, így amikor belépek a csoportba, én tudom ezeket a bejegyzéseket kiengedni és elsőkézből megválaszolni.

A csoportot a gombra kattintva éred el. Jelentkezz még ma tagnak és hozz új színt a közösségünkbe!Magyar Családellátó


Próbáld ki te is a Magyar Családellátó szuper lisztjeit!

Ahogy a legtöbben ismerik, a Magyar Családellátó igazán minőségi, mondhatni prémium kategóriás liszteket kínál. A liszteknek mind a folyadék felvevő képessége, mind a fehérjetartalma kiemelkedő, a pizzaliszt pedig az olasz prémium pizzalisztekkel is vetekszik.
A kínálatban a királybúzalisztek különböző őrleményei is megtalálhatók, de természetesen rozs, tönköly és egyéb lisztek is.


Kalcirecept.hu


Szeretettel ajánlom mindenki számára Kálci receptes blogját, ahol a következő kategóriákból böngészhettek a kivételesen jó minőségű, ízletes, sok ezer ember által kipróbált és megszeretett receptek közül:

- Kenyerek, kiflik, zsemlék, - Édes péksütemények (sütőben sült kelt tészták), - Sós péksütemények (sütőben sült kelt tészták), - Olajban sült kelt tészták, - Kovászolás,  - Reggelik, vacsorák, - Levesek, - Főételek, - Köretek, saláták, - Szószok, mártások, főzelékek, - Tésztaételek,
 Sütemények, Torták, Édességek, -Diétás (hozzáadott cukor mentes, lassú felszívódású ételek), - Nem ehető

Az említett blog az alábbi gombra kattintva elérhető:


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.