Kiemelt ajánlataim

Mindenkinek szeretettel ajánlom YouTube csatornám felkeresését,

hiszen minden egyes receptem ott kerül feltöltésre, ezáltal a YouTube az a felület, ahol a lejátszási listáimon keresztül akár már pár nappal az új receptek nyilvánossá tétele előtt is meg lehet őket tekinteni.

Szeretettel ajánlom a csatornámra történő felitarkozást,

hiszen így van lehetőség az értesítések bekapcsolására és a készüléketek azonnal jelezni fog nektek, ahogy egy új receptet vagy egyéb videót nyilvánossá teszek és a YouTube-ot megnyitva alapvetően ajánlani fogja a legújabb videóimat. Persze a feliratkozással a tevékenységemet és a csatornám fejlődését is támogatjátok, hiszen minél többen vagytok feliratkozva hozzám, a rendszer allgoritmusa annál több személyhez fogja eljuttatni a csatornámat és a receptjeimet, tehát minden egyes feliratkozásért rendkívül hálás vagyok.

​Az említett csatornám az alábbi gombra kattintva elérhető:


"Gábor a Házi Pék Hivatalos" Facebook oldalam


A közösségi médiában a YouTube mellett a Facebook egy nagyon meghatározó felület a tevékenységem lényegében, hiszen a Facebook oldalam biztosítja a lehető legjobban az érdeklődőkkel való kapcsolattartást.

Az oldalon keresztül megosztom a várható és az éppen elérhetővé vált recepteket is, melyekkel kapcsolatban akár komment formájában lehet véleményt formálni, kérdéseket feltenni. A receptek mellett kerülnek fel a témával és velem kapcsolatos képek, érdekességek, okfejtések, tippek, ötletek, technikák.

Mondhatni, hogy a Facebook oldalamon keresztül lehet elsőként hozzájutni a tevékenységemmel kapcsolatos legfrisebb információkhoz és a témával kapcsolatos egyéb érdekességekhez.

Nagyon fontos szempont, hogy az oldalon keresztül akár Chat formájában is kapcsolatba lehet lépni velem, ahol a lehető leghamarabb, általában pár órán, de legfejebb egy napon belül szeretettel válaszolok akár a tevékenységemmel, a receptjeimmel kapcsolatos, de persze a témát érintő bármi más kérdésekre is.

Szeretettel ajánlom a Facebook oldalam kedvelését,

hiszen a like gombra nyomva lehet az oldal állandó követőjévé is válni, ami azt jelenti, hogy a legújabb Facebook bejegyzéseim meg fognak jelenni az idővonalatokon.


Az említett oldalam az alábbi gombra kattintva elérhető:


"Házi Pékek Klubja - Recepttel" Facebook csoportom


Ezt a csoportot abból a célból hoztam létre a Facebook felületén, hogy bárkinek lehetősége legyen a házi pékkészítmény sütéseit megosztani a többiekkel az alkotásról készült képeket és a receptet bemutatva. Ezáltal a csoport egy recept cserés csoport, ahonnan igazán jó ötleteket lehet meríteni a mások által bemutatott és igazoltan jó receptek alapján.

Ez a csoportom jelenleg a Facebook legsikeresebb házi pék csoportjai közé tartozik.

Az alapítást követő 6 hónap elteltével a csoport létszáma meghaladta a 20.000 főt és azóta is átlagosan több, mint heti 1000 fővel bővül folyamatosan. Az aktivitás is nagyon jól működik, rengeteg a poszt, amikre általában 3, de sok esetben akár 4 számjegyű reakciók is érkeznek a többi csoporttagtól.

A csoportban rendszeresen játékokat, versenyeket szervezek,

melyek minden alkalommal egyre sikeresebbé válnak, hisz az esetleges kis jellegű nyereményeken kívül inkább a baráti versenyszellem és hatalmas izgalom motiválja mind a játékokban résztvevőket, mind a többi csoporttagot, akik figyelemmel követik az eseményeket és gyakori esetekben szavazataikkal segítik a játékosok győzelemre jutását.

Mindenkinek szeretettel ajánlom a csoporthoz való csatlakozást,

legyen akár aktívan posztolni kívánó, vagy csak bámészkodó, recept gyűjtő személy. A jó hangulatot személyesen garantálom a csoporton belül!


Az említett csoportom az alábbi gombra kattintva elérhető:


"Házi Pékek süteményes klubja - Recepttel" Facebook csoportom


Ahogy előzőleg írtam, a "Házi Pékek Klubja" csoportom kizárólag kenyerekkel, zsemlékkel, kiflikkel és minden egyéb péksüteményekkel, pékkészítményekkel foglalkozik, viszont az alapítást követően a hónapok múlásával azt tapasztaltam, hogy hatalmas igény lenne rá, hogy a csoporttagok cukrász süteményeket, tortákat és minden más egyéb desszerteket is meg tudjanak osztani, de mivel a pék csoport kategóriáját nem terveztem bővíteni, ezért

inkább létrehoztam még egy csoportot, ahol az emberek bármi féle süteményeket tudnak egymással megosztani,

legyenek azok a fent említett sütemények vagy akár sós és édes péksütemények is. Ternészetesen mivel kizárólag sütemény a téma, így ebből a csoportból kiszorult a kenyerek, kiflik, zsemlék megosztásának a lehetősége, de sebaj, hiszen arra ott a pék csoport. Temészetesen mindkét csoport hasonló, sőt szinte ugyanazokon az elveken alapszik, tehát a recept és ötlet csere, illetve a játékok lehetőségéről és a csoportbéli hangulatról nem írok újból egy hosszasabb ismétlést.

Ez a csoport is a pék csoporthoz hasonlóan rohamosan fejlődik,

mely a pár hónap alatt elért majdnem 10.000-res létszámból és a folyamatosan növekvő aktivitásból is jól látható

Mindenkinek szeretettel ajánlom a csoporthoz való csatlakozást,

legyen akár aktívan posztolni kívánó, vagy csak bámészkodó, recept gyűjtő személy. A jó hangulatot feleségem vezetésével garantálom a csoporton belül!


Az említett csoportom az alábbi gombra kattintva elérhető:


Kalcirecept.hu


Szeretettel ajánlom mindenki számára Kálci receptes blogját, ahol a következő kategóriákból böngészhettek a kivételesen jó minőségű, ízletes, sok ezer ember által kipróbált és megszeretett receptek közül:

- Kenyerek, kiflik, zsemlék, - Édes péksütemények (sütőben sült kelt tészták), - Sós péksütemények (sütőben sült kelt tészták), - Olajban sült kelt tészták, - Kovászolás,  - Reggelik, vacsorák, - Levesek, - Főételek, - Köretek, saláták, - Szószok, mártások, főzelékek, - Tésztaételek,
 Sütemények, Torták, Édességek, -Diétás (hozzáadott cukor mentes, lassú felszívódású ételek), - Nem ehető

Az említett blog az alábbi gombra kattintva elérhető:


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!