Kiemelt ajánlataim

Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt

A Gábor a Házi Pék finompékáru liszt egy olyan termék, amelyet a Magyar Családellátó fejlesztett ki Gábor a Házi Pék gasztroblogger és youtuber részére, és az otthoni, vagy akár a pékipari sütések biztos sikerének zálogaként forgalmazza.

A termék 2 fajta liszt keverékéből áll, egy finomabb (55-65 közötti) őrleményű Kerecsen búzaliszt és szintén egy finomabb őrleményű Király R. búzaliszt együttese. Mivel mindkét liszt magas minőséget hordoz magában, ezért az optimális őrlési módjuknak és a keverési arányuknak köszönhetően a Gábor a Házi Pék finompékáru liszt is a lehető legszínvonalasabb alapanyag. A liszthez felhasznált búzák a Magyar Családellátó műtrágyamentes és szántásmentes termelési rendszeréből származnak, ami a természetes minőséget hordozza magbában.

A sütőipari értékcsoportok besorolása alapján az "A2" kategóriába esik, azaz a javító lisztek közé kategorizálható, ami azt jelenti, hogy a Gábor a Házi Pék finompékáru liszt amellett, hogy önmagában az egyik legjobb alapanyag, a gyengébb minőségű lisztek tulajdonságainak javítására is alkalmas kevert felhasználás esetén.

 A liszt folyadékfelvevő és folyadékmegtartó képessége erős, ami végett nagyobb térfogatot, lazítottabb bélzetet és hosszabb eltarthatóságot biztosít.

A magas fehérjetartalomnak köszönhetően a vele készült péktermékek laktatóak, táplálóak, illetve ez a tulajdonság a vele készült tésztára is pozitív hatással van.

A liszt felhasználása optimális az élesztős tésztákhoz, valamint kiemelkedően jól viselkedik a hosszabban vezetett kovászos tészták esetében is.

A felhasználása széleskörű, hiszen az édes és a sós péksütemények mellett zsemlék, kiflik és egyéb finompékáruk készítésére is alkalmas. Rendkívül jó alapanyag kalácsok készítésére, de a világos kenyerek is rendkívül jól működnek vele. Mivel ez egy finom őrlemény, így igazán alkalmas kevert, felvert, omlós és égett tésztájú sütemények készítéséhez is.

Szeretettel ajánlom az adott termék kipróbálását!

Az említett termék az alábbi gombra kattintva elérhető:


Mindenkinek szeretettel ajánlom YouTube csatornám felkeresését,

hiszen minden egyes receptem ott kerül feltöltésre, ezáltal a YouTube az a felület, ahol a lejátszási listáimon keresztül akár már pár nappal az új receptek nyilvánossá tétele előtt is meg lehet őket tekinteni.

Szeretettel ajánlom a csatornámra történő felitarkozást,

hiszen így van lehetőség az értesítések bekapcsolására és a készüléketek azonnal jelezni fog nektek, ahogy egy új receptet vagy egyéb videót nyilvánossá teszek és a YouTube-ot megnyitva alapvetően ajánlani fogja a legújabb videóimat. Persze a feliratkozással a tevékenységemet és a csatornám fejlődését is támogatjátok, hiszen minél többen vagytok feliratkozva hozzám, a rendszer allgoritmusa annál több személyhez fogja eljuttatni a csatornámat és a receptjeimet, tehát minden egyes feliratkozásért rendkívül hálás vagyok.

​Az említett csatornám az alábbi gombra kattintva elérhető:


"Gábor a Házi Pék Hivatalos" Facebook és Instagram oldalaim


A közösségi médiában a YouTube mellett a Facebook és az Instagram két nagyon meghatározó felület a tevékenységem lényegében, hiszen az oldalaim biztosítják a lehető legjobban az érdeklődőkkel való kapcsolattartást.

Az oldalon keresztül megosztom a várható és az éppen elérhetővé vált recepteket is, melyekkel kapcsolatban akár komment formájában lehet véleményt formálni, kérdéseket feltenni. A receptek mellett kerülnek fel a témával és velem kapcsolatos képek, érdekességek, okfejtések, tippek, ötletek, technikák.

Mondhatni, hogy a Facebook és az Insta oldalaimon keresztül lehet elsőként hozzájutni a tevékenységemmel kapcsolatos legfrisebb információkhoz és a témával kapcsolatos egyéb érdekességekhez.

Nagyon fontos szempont, hogy az oldalakon keresztül akár Chat formájában is kapcsolatba lehet lépni velem, ahol a lehető leghamarabb, általában pár napon, de legkésőbb 1 héten belül szeretettel válaszolok akár a tevékenységemmel, a receptjeimmel kapcsolatos, de persze a témát érintő bármi más kérdésekre is.

Szeretettel ajánlom az oldalaim követését,

hiszen a követés gombra nyomva lehet az oldal állandó követőjévé válni, ami azt jelenti, hogy a legújabb Facebook bejegyzéseim meg fognak jelenni az idővonalatokon.


Az említett oldalaim az alábbi gombokra kattintva elérhetők:


"Gábor a Házi Pék receptek" Facebook csoportom

Szereted és gyakran sütöd a receptjeimet? Akkor ez a közösség a te helyed!


Az elmúlt években több Facebook csoportot is alapítottam, amelyek közül némelyik a magyar házi pék csoportok legnagyobbjává nőtte ki magát. Régóta eljátszottam már a gondolattal, hogy szuper lenne egy olyan csoport is, ahol a kedves követőim meg tundnák egymással osztani azokat az alkotásaikat, amelyeket az én receptjeim alapján készítenek, így 2022. áprilisában megalapítottam a csoportot "Gábor a Házi Pék receptek" néven.

Berobbanó volt a siker

A csoport megalapítását megelőzően nem tudtam, hogy mire számíthatok, de a siker hatalmas meglepetésként ért, mert már a meghirdetés első napján ezrek csatlakoztak a csoporthoz és napi többszáz bejegyzés született a csoport vonalán, ami hatalmas boldogság volt a számomra és természetesen ez a mai napig igaz. A csoport létszáma 1,5 év alatt 128.000 főre cseperedett és a havi megosztások száma 1500 és 2000 bejegyzés között van átlagban. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi csodás alkotást fogok viszontlátni a tevékenységem kapcsán és ez teljes mértékben feltölt és inspirál a további tevékenységem során.

Szeretettel várunk akár aktívan posztoló, akár csak nézelődő, inspirálódó tagnak!

A csoportba mindenki jelentkezését szeretettel várjuk attól függetlenül, hogy aktívan szeretné megosztani az alkotásait a csoport vonalán, vagy inkább csak mások bejegyzéseiből szeretne inspirációt, ötleteket nyerni. A csoport egy rendkívül jó helyszínt biztosít rá, hogy a receptjeim hitelessége visszaigazolódjon és az esetleges hiba lehetőségek a közös kommunikáció útján kiküszöbölhetők legyenek.

Szeretettel várom a kérdéseket, üzeneteket a csoport vonalán!

A témát érintő kifejezetten nekem címzett kérdéseket, üzeneteket a függő bejegyzések között hagyják az adminisztrátor és moderátor társaim, így amikor belépek a csoportba, én tudom ezeket a bejegyzéseket kiengedni és elsőkézből megválaszolni.

A csoportot a gombra kattintva éred el. Jelentkezz még ma tagnak és hozz új színt a közösségünkbe!Magyar Családellátó


Próbáld ki te is a Magyar Családellátó szuper lisztjeit!

Ahogy a legtöbben ismerik, a Magyar Családellátó igazán minőségi, mondhatni prémium kategóriás liszteket kínál. A liszteknek mind a folyadék felvevő képessége, mind a fehérjetartalma kiemelkedő, a pizzaliszt pedig az olasz prémium pizzalisztekkel is vetekszik.
A kínálatban a királybúzalisztek különböző őrleményei is megtalálhatók, de természetesen rozs, tönköly és egyéb lisztek is.


Kenwood

Kedvenc konyhai márkám, a Kenwood

Mint ahogy azt sokan tudjátok, már évek óta egy nagyon szuper Kenwood géppel dolgozom (Kenwood Cooking Chef Xl Connect KCL95.424SI), így a márka mellett már a kezdetekben letettem a voksomat, hiszen a lehető legjobb minőség és a rendkívül sok funkció mellett a legjobb dagasztási élményben részesültem. Hatalmas dolog, hogy felkérést kaptam a Kenwood Magyarországtól, aminek a keretein belül 2024 végéig a márka egyik nagykövete lehetek!

Amennyiben valaki konyhai robotgép vásárláson töri a fejét, szeretettel ajánlom az általam már évek óta használt, és jól bevált Kenwood márka melleti döntést, hiszen a gyártó gépei a legminőségibb anyagokból vannak felépítve, így hosszútávon strapa bírók, valamint számos szuper funkcióval könnyítik meg a konyhai tevékenységet. Az alsó gombra kattintva, az aktuális oldalon megjelenő gépekre mind 10% kedvezmény jár a "GABORAHAZIPEK" kuponkódot beírva.


D-Star szénhidrátcsökkentés

Új vonal a fogyni vágyóknak!

Bolgoggá tesz, hogy egy újabb neves márka kért fel nagykövetének, amely kapcsán a megszokott recept videók mellett heti szinten jelentkezem szénhidrátcsökkentett receptekkel is, melyeket természetesen a D-Star magas minőségű termékeivel fejlesztek ki. A rostanyagokban, fehérjékben és ásványi anyagokban gazdag lisztkeverékek optimális választás a fogyni vágyóknak, a tudatosan táplálkozóknak és az életmódváltóknak egyaránt, nem beszélve a további szuper termékekről.

Braun háztartás

Magas minőség kedvezményesen!

Nagy öröm számomra, hogy a Braun háztartási világmárka bizalmát élvezhetem, és a márkanagykövetükként tevékenykedhetem. Ez a dolog persze nektek is kedvez, hiszen a "GABORAHAZIPEK" kuponkóddal már a Braun termékeket is 10% kedvezménnyel tudjátok beszerezni, melyek kötül én a MultiQuick 9 multifunkciós botmixert és a MultiGrill 9 multifunkciós kontakt grillsütőt használom nagy elégedettséggel. A kuponkód nem csak a gépekre, hanem a teljes kínálatra korlátlanul felhasználható, a kiegészítő elemeket is beleértve

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.