Kiemelt ajánlataim
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt
A Gábor a Házi Pék finompékáru liszt egy olyan termék, amelyet a Magyar Családellátó fejlesztett ki Gábor a Házi Pék gasztroblogger és youtuber részére, és az otthoni, vagy akár a pékipari sütések biztos sikerének zálogaként forgalmazza.
A termék 2 fajta liszt keverékéből áll, egy finomabb (55-65 közötti) őrleményű Kerecsen búzaliszt és szintén egy finomabb őrleményű Király R. búzaliszt együttese. Mivel mindkét liszt magas minőséget hordoz magában, ezért az optimális őrlési módjuknak és a keverési arányuknak köszönhetően a Gábor a Házi Pék finompékáru liszt is a lehető legszínvonalasabb alapanyag. A liszthez felhasznált búzák a Magyar Családellátó műtrágyamentes és szántásmentes termelési rendszeréből származnak, ami a természetes minőséget hordozza magbában.
A sütőipari értékcsoportok besorolása alapján az "A2" kategóriába esik, azaz a javító lisztek közé kategorizálható, ami azt jelenti, hogy a Gábor a Házi Pék finompékáru liszt amellett, hogy önmagában az egyik legjobb alapanyag, a gyengébb minőségű lisztek tulajdonságainak javítására is alkalmas kevert felhasználás esetén.
A liszt folyadékfelvevő és folyadékmegtartó képessége erős, ami végett nagyobb térfogatot, lazítottabb bélzetet és hosszabb eltarthatóságot biztosít.
A magas fehérjetartalomnak köszönhetően a vele készült péktermékek laktatóak, táplálóak, illetve ez a tulajdonság a vele készült tésztára is pozitív hatással van.
A liszt felhasználása optimális az élesztős tésztákhoz, valamint kiemelkedően jól viselkedik a hosszabban vezetett kovászos tészták esetében is.
A felhasználása széleskörű, hiszen az édes és a sós péksütemények mellett zsemlék, kiflik és egyéb finompékáruk készítésére is alkalmas. Rendkívül jó alapanyag kalácsok készítésére, de a világos kenyerek is rendkívül jól működnek vele. Mivel ez egy finom őrlemény, így igazán alkalmas kevert, felvert, omlós és égett tésztájú sütemények készítéséhez is.
Szeretettel ajánlom az adott termék kipróbálását!

Az említett termék az alábbi gombra kattintva elérhető:
Mindenkinek szeretettel ajánlom YouTube csatornám felkeresését,
hiszen minden egyes receptem ott kerül feltöltésre, ezáltal a YouTube az a felület, ahol a lejátszási listáimon keresztül akár már pár nappal az új receptek nyilvánossá tétele előtt is meg lehet őket tekinteni.
Szeretettel ajánlom a csatornámra történő felitarkozást,
hiszen így van lehetőség az értesítések bekapcsolására és a készüléketek azonnal jelezni fog nektek, ahogy egy új receptet vagy egyéb videót nyilvánossá teszek és a YouTube-ot megnyitva alapvetően ajánlani fogja a legújabb videóimat. Persze a feliratkozással a tevékenységemet és a csatornám fejlődését is támogatjátok, hiszen minél többen vagytok feliratkozva hozzám, a rendszer allgoritmusa annál több személyhez fogja eljuttatni a csatornámat és a receptjeimet, tehát minden egyes feliratkozásért rendkívül hálás vagyok.