teljes kiőrlésű kakaós csiga cukormentesen

Ebben a videóban egy isteni finom péksüteményt hoztam el nektek a kakaós csigák formájában, ami annak ellenére, hogy 100%-ban teljes kiőrlésű lisztből, cukormentesen készül, legalább annyira ízletes és élvezhető állagú, mint a finomlisztes, cukrot is tartalmazó receptek. Ebben a kivitelben cukorbetegek, inzulinrezisztenciások is fogyaszthatják őket, természetesen mértékletesen. A recept amúgy cukorral is elkészíthető azok számára, akik teljes kiőrléssel szeretnék fogyasztani, de nem kell cukormentes diétát tartaniuk, viszont ez esetben a megadott cukorhelyettesítő mennyiségét 4-el kell szorozni és a kapott értékben kell a cukrot felhasználni.

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.