diétás csíkos kalács

Ebben a videóban egy igazán szuper diétás kalácsot szeretnék bemutatni, amely mind küllemre, mind ízvilágra nyugodt szívvel hasonlítható össze a hagyományos kalácsokkal. A kalács cukormentes, így a felhasznált négyszer édes energiamentes édesítőszernek köszönhetően plusz kalória nélkül élvezhetjük az édes ízt, amelyre egyéb utóíz egyáltalán nem jellemző. A kalács kiemelkedő rosttartalommal rendelkezik, ami jó hatással van a bélrendszerünkre, illetve hosszan tartó teltségérzetet okoz. Magas rosttartalma miatt lassan felszívódó szénhidrátforrást jelent, mely segíti az étkezés utáni vércukorszint megfelelő szinten tartását. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.