Osterbrot, a németek húsvéti kenyere

Szeretném bemutatni az Osterbrot-ot, ami Németország java részén a tradicionális húsvéti édes “kalács-kenyér”. Ízét a mazsolán és a mandulán kívül még több fajta elem bolondítja, így a sütés közbeni illat áradat és a kóstolás alatti ízkavalkád minden esetben jellemző. Nagyon egyszerű az elkészítése, mindenkinek szeretettel ajánlom a kipróbálását.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!