Gesztenyés csavart
Ebben a videóban egy rendkívül könnyed kelt tésztát hoztam nektek, amelyet ez esetben a gesztenyés csavart sütemények formájában mutatok be. A tökéletes állag mellett az ízvilág is eszméletlen, ezért csakis ajánlani tudom, hogy próbáljátok ki a receptet! Mondhatom, hogy bűn kihagyni!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt: 450g
Friss élesztő: 23g
Só: 3g
Cukor: 63g
Vaj/Margarin: 80g
Tojás: 1 egész + 1 sárgája
Darált mandula: 50g
Vanília paszta: kevés, ízlés szerint
Tej: 170ml
A gesztenyés töltelék összetétele
Cukrozott gesztenyepüré: 250g
Habtejszín: 50g
Vaj/Margarin: 30g
Rum: 20ml
Cukor: kóstolás után, igény szerint