kalács éjzsakai kelesztéssel

Ebben a videóban, melyben megismerhetitek ügyes segítségemet, Laura nagylányomat, egy olyan fonott kalács receptet hoztunk nektek, mely igazán optimális akár húsvétra, akár máskorra, amikor kora reggel bármi erőfeszítés nélkül friss, meleg kalácsot szeretnétek enni, hiszen a recepthez egy olyan tésztát dolgoztam ki, melyet a fonás után a hűtőszekrényben kell 11-13 órán át keleszteni. A kalács isteni finom és külön sajátossága, hogy a receptúra és az elkészítés technológiájának alapján semmi jelet nem mutat a fonatok menti kirepedésekre. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.