Kenyerek, kovász

Szeretnéd megismerni a tökéletes, minőségi házi kenyér készítés titkait? Tarts velem és kóstolj bele a valós minőség világába!

Kovász készítése házilag

Kovász készítése házilag

Tönkölybúza kenyér

Tönkölybúza kenyér

Élesztő nélküli kovászos kenyér

Kovászos teljes kiőrlésű kenyér

Hozzáadott élesztő nélkül

Kevert Rozskenyér

Kevert Rozskenyér

Hibrid kenyér (kovász élesztővel kombinálva)

Cipó levesek tálalásához

Előtésztás fehér kenyér

Szüreti diós Borkenyér

Előtésztás kenyér

Fűszeres rozskenyér aszalt paradicsommal

Előtésztás kenyér

Szegedi vágott cipó

Élesztős kenyér tejes tésztából                                                                                                                      

Gyökérkenyér

Élesztő nélküli kovászos kenyér TangZhong eljárással

Gyökérkenyér

0,08% élesztővel, TangZhong eljárással

Zabkalász

avagy zabkenyér kalász formában

Kovászos rózsazsemle

kovászos vizes zsemle recept

Fehér kenyér

Yudane Shokupan, japán tejkenyér

Olívás stangli fetával

Teljes Kiőrlésű kenyér

Cukorbetegeknek is

Kovászos fehér kenyér

élesztő nélkül

Focaccia

Az eredeti olasz receptúra alapján

Kovászos bagett

Élesztő nélkül

Szendvicskenyér

Zsúrkenyér

Ciabatta

kenyér és zsemle formában is

Három Gabonás Kenyér

Zsemlevekni

Kenyér vizes zsemle tésztából

Tökmagos kenyér

Seele, a szegény lelkek kenyere

Ünnepi világos kenyér

Egyszerű kenyér recept ünnepi köntösben

Török kenyér

Kovászos sokmagvas kenyér

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.