Kovászos tejes kifli

Ebben a videóban a csatornámon megjelent legelső, és egyben az egyik legkedveltebb recept, a tejes kifli kovászos változatát mutatom be. A kifli csakis természetes kovásszal készül, hozzáadott élesztő nélkül, így igaz az elkészítés teljes folyamata picit hosszadalmas, de egész kevés aktív munkával jár, a kiflik íze pedig istenien karakteres. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását egy olyan napon, amit amúgy is otthon tervezünk tölteni, hiszen bármi egyéb házi tevékenység mellé könnyen be lehet iktatni az elkészítést.

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.