Pita házilag
Mivel házi pita receptet már nagyon sokan kértetek tőlem, ezért ebben a videóban pótlom a hiányosságomat, és ebben a videóban egy olyan pita receptet mutatok be, ami amellett, hogy finom, biztos eredményt kínál mindenkinek, ráadásul a töltéskor sem fog sérülni a pita, még akkor sem fog szétnyílni, ha a benne szereplő húst és zöldségeket szószokkal, öntetekkel locsoljuk. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
Az előtészta összetétele
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt: 130g
Friss élesztő: 16g, vagy szárított élesztő: 4,5g
Cukor: 3g
Víz: 130ml
A tészta összetétele
Érett előtészta: teljes mennyiség
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt: 270g
Só: 8g
Olívaolaj: 12g
Kefir: 130g