Diétás fehér kenyér

Ebben a videóban egy szénhidratcsökkentett fehér kenyér receptet mutatok be, amely attól függetlenül, hogy az átlagos fehér kenyerektől kissé tömörebb a bélzete, ízvilágban teljes mértékben hozza a hagyományos hatást. A kész kenyér rostokban gazdag (6,5 g rost / 100 g kenyér), melyek nemcsak a bélrendszerre vannak pozitív hatással, hanem a vércukorszint megfelelő szabályozásában is fontos szerepet játszanak. A rostoknak köszönhetően hosszabb ideig tartó teltségérzetet tapasztalhatunk. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.