teljes kiőrlésű magvas kenyér öregtésztával
🥖 Teljes kiőrlésű kenyér AirFryer-ben? IGEN! És nem is akármilyen! Ebben a videóban megmutatom, hogyan sütök magvas, teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyeret AirFryer-ben – öreg tésztával, saját lisztkeverékkel. Nincs bolti mix, nincs adalék, csak természetes hozzávalók és házi tudás.

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A magkeverék hozzávalói
Chiamag: 15 g
Lenmag: 15 g
Szezámmag: 15 g
Napraforgómag: 30 g
Tökmag: 30 g
Forró víz: 105 ml
A tészta hozzávalói
Magkeverék: a teljes mennyiség
TBL300 teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt: 165 g
RL190 Kond teljes kiőrlésű rozsliszt: 65 g
TBL70 világos tönkölybúzaliszt: 50 g
D-Star búzafehérje: 50 g
Friss élesztő: 5 g, vagy szárított élesztő: 1,4 g
Só: 10 g
Víz: 225 ml
Érett öregtészta: 105g