Az eredeti olasz focaccia

Egy olyan focaccia receptet hoztam nektek ebben a videóban, amely a nagyobb mennyiségű, magasan hidratált, viszont alacsony élesztő mennyiséget tartalmazó hosszú érésű előtésztának, valamint a további elnyújtott tészta vezetésnek köszönhetően az eredeti lyukacsos olasz terméket biztosítja az otthonainkban, ami kívül enyhén ropog, belül laza, az íze pedig fergeteges. Alapvetően rozmaringgal és durva sóval szokás ízesíteni a hagyományos recept szerint, de természetesen otthonainkban ezt az ízlésünkre szabhatjuk, ahogy én is tettem és igazából ez esetben már csak a képzelet szabhat határokat. Lehet fogyasztani magában, de akár szendvicsként is.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.