Kovászos gyökérkenyér tangzhong eljárással

Friss, belül puha, kívül ropogós, csodálatosan rusztikus, tartós, félbarna, kovászos gyökérkenyerek tangzhong eljárás alkalmazásával, melynek köszönhetően a kenyér 93%-os hidratáltságú és ebből eredően egészségesebb, mint az átlag búzalisztes kenyerek, emellett sokkal magasabbra tud növekedni a sülés folyamán, így egy megszokottól lazább, puhább bélzetet kapunk, valamint az eltarthatóság is napokkal felhosszabbodik. Szeretettel ajánlom mindenkinek ennek a finom receptnek a kipróbálását!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!