Gyökérkenyér 0,08% élesztővel

Mivel a kenyér az a péktermék, amiből alapvetően átlagban a legtöbbet fogyasztunk, ezért ha élesztővel is készítem, mindig próbálok megoldást találni az ízvilág és az állag minőségének fokozására, az eltarthatóság növelésére és az egészségességre. Jelen esetben az élesztő mennyiségének egész minimálisra csökkentésével és a TangZhong eljárás alkalmazásával értem el, hogy a kenyér az előbb írt szempontoknak megfeleljen.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!