szüreti diós borkenyér

Családom szerint az egyik legfinomabb kenyér receptem. Az elkészítése picit időigényes, de nem túl nehéz, kezdő kenyérkészítőknek is ajánlom. Kovászra itt nem lesz szükség, a kenyér minőségéért az előtészta felel. A dagasztásnál felhasznált bor mennyisége pont abban az arányban van felhasználva, hogy elősegítse a kenyér érését, nem kifejezett bor ízt, de egy kellemes aromát biztosítson a kenyérnek, tehát egyszerűen tökéletes. Az alkohol teljes mennyisége távozik a sütés folyamán, tehát bárki nyugodta fogyaszthatja.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!