kukoricás stangli
Ha szereted a friss, ropogós péksüteményeket, akkor ezt a házi kukoricás stangli receptet mindenképp ki kell próbálnod! 🌽🥖 Kívül aranybarnára sült, ropogós, belül pedig puha és ízes – pont olyan, mint a pékségben, sőt még annál is jobb. Egyszerűen elkészíthető, és tökéletes választás reggelire, vacsorához vagy akár vendégvárónak.

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
Az előtészta hozzávalói
BL80 kecskeméti kerecsen kenyérliszt: 100 g
Friss élesztő: 13g, vagy szárított élesztő: 3,6 g
Víz: 65 ml
A tészta hozzávalói
Érett előtészta: teljes mennyiség
BL80 kecskeméti kerecsen kenyérliszt: 125 g
Kukoricaliszt: 150 g
KRBL220 teljes kiőrlésű Király R. búzaliszt: 65 g
D-Star búzafehérje (búzasikér): 10g
Só: 11 g
Vaj/Margarin: 18 g
Napraforgómag: 45 g
Natúr joghurt: 130 g
Víz: 90 ml
Reszelt sajt: 50 g
Aglio-olio fokhagymás chilipaprika mix: 1-2 tk.