Kevert rozskenyér - Roggenmischbrot

Következzen egy különösen pikáns, kovásszal kellemesen savanyított kevert rozskenyér, eredeti nevén Roggenmischbrot, amit egy valós német receptúra alapján mutatok be. A kenyérre ráilleszthető a "hibrid" jelző, hiszen kovász és élesztő kevert felhasználásával készül, így minőségileg magas szinten áll, viszont a kezdő kovászolóknak sem túl nagy kihívás.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!