diétás sokmagvas kenyér (-60% CH)

Ebben a videóban egy sokmagvas szénhidrátcsökkentett kenyér receptet mutatok be, melyhez mivel a felhasznált lisztkeverék 60%-kal szénhidrátcsökkentett, így segít a vércukorszint szinten tartásában, és mértékletes fogyasztásával fogyókúrába is beilleszthető. A kenyér fehérjékben és rostokban gazdag, illetve a szervezetünk számára sok értékes ásványi anyagot tartalmaz. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.