Sütőbajnokság - Édes keltek receptcsoport

Kígyórétes

A töltelékekben el lehet térni. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Ízes Bukta

A lekvír töltelék fajtájában el lehet térni. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Vaníliás kelt duplacsiga

A változtatás lehetősége nem áll fenn!

Túrós táska

A töltelék mennyiségében el lehet térni a recepttől. A bemutatott három fajta formai kialakítás közül lehet választani, vagy kombinálva felhasználni őket. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Nutellás csíkos

Elkészíthető akár nutellás töltelék nélkül üresen. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Ostoros kalács

A változtatás lehetősége nem áll fenn!

Sütőben sült fánk

A túró akár cserélhető vanília pudingra, illetve a baracklekvár egyéb ízű lekvárra. Lehet több lekvár kombinált használatával színesen is elkészíteni. Az esztétikai szépség fokozása érdekében meg lehet csinálni, hogy a tészta csak a túróval, vagy a pudinggal töltve van kisütve, majd a lekvár csak a teljes hűtést követően kerül bele, így nem esik össze a töltelék. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Orosházi Banán, Kelt Szívek

A változtatás lehetősége nem áll fenn!

Mogyorós duplacsiga

A mogyoró helyett akár dió is használható. A tészta a receptben megadott instrukciók szerint lehet teljes kiőrlésű, de akár világos is. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Mákos Babka

A mákos töltelék egyéb töltelékre cserélhető. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Édes ökörszemek

Édes ökörszemek

A töltelékanyagok és a díszítő elemek szabadon cserélhetők, választhatók. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Fahéjas fonottka

A változtatás lehetősége nem áll fenn!

Extra puha csíkos kalács

Ez legyen egy kreatív feladat. El lehet készíteni a videón bemutatott módon, de lehet alkalmazni attól eltérő különleges formai kialakítási módot is. A lényeg, hogy a kalács egy darabban, sütőformában süljön, illetve hogy a világos és a kakaós rétegek váltakozása megfigyelhető legyen. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Fatörzs kifli

A változtatás lehetősége nem áll fenn!

A legfinomabb kakaós csiga

Készíthető összekelesztve, de akár egymástól külön sütve. Választható zsírral, vagy tojással történő felületkezelés a sütés előtt. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Briós

Ismét egy kreatív feladat. Lehet választani a videón bemutatott hagyományos formázási technikát, de lehet bármely más különleges briós formázási technikát is alkalmazni. Lehet akár egy fajta formájú brióst bemutatni, de szerepelhetnek a képen többféle módon formázott briósok is. A lényeg, hogy a briósok az ededeti bemutatáshoz hasonlóan kis méretűek legyenek, illetve, hogy ne veszítsék el a jellegüket. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.