Sütőbajnokság - Édes keltek receptcsoport

Kígyórétes

A töltelékekben el lehet térni. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Ízes Bukta

A lekvír töltelék fajtájában el lehet térni. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Vaníliás kelt duplacsiga

A változtatás lehetősége nem áll fenn!

Túrós táska

A töltelék mennyiségében el lehet térni a recepttől. A bemutatott három fajta formai kialakítás közül lehet választani, vagy kombinálva felhasználni őket. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Nutellás csíkos

Elkészíthető akár nutellás töltelék nélkül üresen. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Ostoros kalács

A változtatás lehetősége nem áll fenn!

Sütőben sült fánk

A túró akár cserélhető vanília pudingra, illetve a baracklekvár egyéb ízű lekvárra. Lehet több lekvár kombinált használatával színesen is elkészíteni. Az esztétikai szépség fokozása érdekében meg lehet csinálni, hogy a tészta csak a túróval, vagy a pudinggal töltve van kisütve, majd a lekvár csak a teljes hűtést követően kerül bele, így nem esik össze a töltelék. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Orosházi Banán, Kelt Szívek

A változtatás lehetősége nem áll fenn!

Mogyorós duplacsiga

A mogyoró helyett akár dió is használható. A tészta a receptben megadott instrukciók szerint lehet teljes kiőrlésű, de akár világos is. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Mákos Babka

A mákos töltelék egyéb töltelékre cserélhető. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Édes ökörszemek

Édes ökörszemek

A töltelékanyagok és a díszítő elemek szabadon cserélhetők, választhatók. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Fahéjas fonottka

A változtatás lehetősége nem áll fenn!

Extra puha csíkos kalács

Ez legyen egy kreatív feladat. El lehet készíteni a videón bemutatott módon, de lehet alkalmazni attól eltérő különleges formai kialakítási módot is. A lényeg, hogy a kalács egy darabban, sütőformában süljön, illetve hogy a világos és a kakaós rétegek váltakozása megfigyelhető legyen. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Fatörzs kifli

A változtatás lehetősége nem áll fenn!

A legfinomabb kakaós csiga

Készíthető összekelesztve, de akár egymástól külön sütve. Választható zsírral, vagy tojással történő felületkezelés a sütés előtt. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Briós

Ismét egy kreatív feladat. Lehet választani a videón bemutatott hagyományos formázási technikát, de lehet bármely más különleges briós formázási technikát is alkalmazni. Lehet akár egy fajta formájú brióst bemutatni, de szerepelhetnek a képen többféle módon formázott briósok is. A lényeg, hogy a briósok az ededeti bemutatáshoz hasonlóan kis méretűek legyenek, illetve, hogy ne veszítsék el a jellegüket. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Túrós rózsák

A felületet nem kötelező dekotálni, de akár el is lehet térni a jégcukor, vagy a porcukor használatától más elemekkel, mint pl. mandula...stb. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Pisztáciás babka

A formai kialakításban el lehet térni. Lehet kerek alakú, szögletes, akár több kisebb babkából összeillesztve, de arra optimális méretű formában is süthető. Az eltérés esetén annyi fontos szempont, hogy a babka jellegzetes fonását nem lehet elhagyni! A felület díszítéséhez lehet használni más elemeket is! A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Diétás csíkos kalács

Ez legyen egy kreatív feladat. El lehet készíteni a videón bemutatott módon, de lehet alkalmazni attól eltérő különleges formai kialakítási módot is. A lényeg, hogy a kalács egy darabban, sütőformában süljön, illetve hogy a világos és a kakaós rétegek váltakozása megfigyelhető legyen. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Hamis/Kelt bejgli

A töltelékek fajtájában és mennyiségében el lehet térni a bemutatottól. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Diétás csokis csavart

A felületkezelésben, dekorálásban el lehet térni, de a "diétás" jelleget fenn kell tartani, ami alatt értem, hogy nem lehet porcukorral megszórni például. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Teljes kiőrlésű kakaós csiga

Készíthető összekelesztve, de akár egymástól külön sütve. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Csokis hernyó

A felület dekorálásában el lehet térni. A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Kalács manók

A felület dekorálásában el lehet térni, de a szakállas manó jelleget fenn kell tartani! A további változtatás lehetősége nem áll fenn!

Zserbós babka

Az instrukciók hamarosan feltöltésre kerülnek!

Tappancs kalács

Az instrukciók hamarosan feltöltésre kerülnek!

Szicíliai briós

Az instrukciók hamarosan feltöltésre kerülnek!

Kelt kuglóf

Az instrukciók hamarosan feltöltésre kerülnek!

Gesztenyés csavart

Az instrukciók hamarosan feltöltésre kerülnek!

Ferdinánd tekercs

Az instrukciók hamarosan feltöltésre kerülnek!

Csokis-mogyorós csavart

Az instrukciók hamarosan feltöltésre kerülnek!

Kakaós csiga torta

Az instrukciók hamarosan feltöltésre kerülnek!