Choux au craquelin - vaníliás és sós karamellás

Ebben a videómban életem egyik legfinomabb sütemény receptjét hoztam el nektek, a francia choux au craquelin, melyet tejszínes sárgakrémmel és sós karamellel töltöttem be. Hát ez valami bombasztikus lett, egy hét alatt kétszer is elkészítettem, pedig a recept 15-18db-ra szól. A tésztája égetett tészta, melyet egy roppanós, édes keksz réteg díszít és ízesít. Szeretettel ajánlom, hogy ezt semmiképp ne hagyjátok ki!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

​Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​