Crème Pâtissière - Sárgakrém
Ebben a videóban a crème pâtissière, azaz a sárgakrém, vagy más néven cukrászkrém alapreceptjét hoztam el nektek, amely alapvetően egy házilag, pudingpor nélkül elkészíthető vaníliás pudingot takar. Mind magában, mind tejszínhabbal lazítva felhasználható akár péksütemények megtöltéséhez, akár sütik töltelékeként, torták krémjeként, de pohárkrémnek is isteni. Ajánlom egyéb édes elemekkel, vagy gyümölcsökkel kombinálni.

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
Összetétel
Tojássárga: 140g (kb. 8db)
Cukor: 125g
Tej: 585ml
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt, vagy finomliszt: 25g
Étkezési (kukorica) keményítő: 25g
Vaníliarúd: 2-3db