vajas pogácsa sósan

Anno, amikor bemutattam a Retro Vajas Pogácsa receptet, melynek enyhén édeskés ízvilága a 80-as, 90-es évekbe repít vissza, hatalmas érdeklődés volt iránta, viszont sokak kérdezték azt is, hogy hogyan lehetne elkészíteni a receptet sósan is? Erre válaszul hoztam ezt a receptet, ami igazából a só-cukor arányának megcserélésén alapszik és így is isteni pogácsákat kapunk. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.