ombre sajttorta
💘 Ombre sajttorta, amibe első harapásra beleszeretsz! Ez a sütés nélküli, hűsítő desszert tökéletes választás a nyári meleg napokra – látványos, krémes, mégis egyszerűen összedobható otthon! A réteges kakaós-vaníliás krém nemcsak mutatós, hanem elképesztően finom is. A receptben szerepel, hogyan készítheted el hozzáadott cukor nélkül, szénhidrátcsökkentett keksszel, de akkor is megtalálod a megoldást, ha inkább hagyományos alapanyagokat használnál.

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A kekszalap hozzávalói
Low carb keksz (ledarálva): 170 g
Olvasztott vaj: 85 g
A krém hozzávalói
Light mascarpone: 250 g
Natúr krémsajt: 250 g
Habtejszín: 200 g
D-Star négyszer édes cukorhelyettesítő: 30 g
D-Star vanília ízű cukorhelyettesítő: 10g
Porzselatin: 7 g + 40 ml hideg víz
Holland kakaópor: 7g (csak a kakaós réteghez)