barackos joghurttorta
Ez a frissítő, gyümölcsös joghurttorta tökéletes választás a nyári melegben – sütés nélkül készül, mégis fantasztikusan krémes és látványos! A pürésített sárgabarackréteg, a könnyű joghurtos-tejszínes krém és az arányosan rétegzett megjelenés igazi vendégváró desszertté teszi. Hagyományos alapanyagokból készült, egyszerű, otthoni körülmények között is tökéletesen kivitelezhető!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tejszínes joghurtkrém hozzávalói
Natúr joghurt: 480 g
Habtejszín: 240 g
Cukor: 75 g
Zselatinpor: 9 g + 60 ml víz a beáztatásához
A barackpüré réteg hozzávalói
Pürésített őszibarack: 400 g
Cukor: 50 g
Zselatinpor: 7 g + 45 ml víz a beáztatásához