Zserbógolyó
Ebben a videóban egy nagyon egyszerűen kivitelezhető karácsonyi desszertet hoztam, hiszen a keksz alapú zserbó golyók dagasztás, kelesztés és sütés nélkül, szinte pillanatok alatt elkészíthetők, akár gyerekek bevonásával is, az eredmény pedig nagyon finom. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A massza összetétele
Darált vajas keksz, vagy háztartási keksz: 200g
Darált dióbél: 200g
Baracklekvár: 100g
Porcukor: 80g
Rum: 20ml (elhagyható, lekvárral, vagy tejjel pótolható)
Reszelt (bio) citromhéj: fél
Reszelt (bio) narancshéj: 1db