zsebes zsemle

Ezt a szuper receptet a jelenlegi iskola kezdés kapcsán teszem éppen most közzé, hiszen nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekeket ne csak a legfinomabb, de a legvagányabb szendvicsekkel is tudjuk az iskolába indítani. Maga a zsebes zsemle már sok helyen tarolt, hiszen ahogy a nagyszerűség, úgy az egyszerűség is jellemző rá és az én összetételem alapján különösen könnyed eredményt lehet kapni. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.