vaníliasodó

A vaníliasodó az egyik legfinomabb és legklasszikusabb házi desszertöntet, amit mindenki imád. Ebben a videóban megmutatom, hogyan készül a tökéletes, selymes és csomómentes vaníliasodó, amit aranygaluskához, gőzgombóchoz, réteshez vagy akár palacsintához is tálalhatsz. A receptben valódi vaníliarudat használok – így lesz igazán intenzív az íze, és természetes az illata, pont mint a cukrászdákban. Ez a házi vaníliasodó nemcsak egyszerűen elkészíthető, hanem garantáltan sikerül is, ha betartod a videóban mutatott hőkiegyenlítési és sűrítési trükköket. Próbáld ki te is, és készítsd el ezt az igazi klasszikust, ami minden desszertet felemel!​


A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája​

​Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​