Túrós-barackos kevert
Ebben a videóban egy hihetetlen finom íz összeállítású túrós-barackos kevert süteményt hoztam nektek, amelynek a tésztája szuper lazított és szintén isteni. Amit imádok még a kevert sütikben, hogy bekapcsolom a sütőt, és mire felfűt a szükséges hőfokra, addigra már a sütemény összeállításával is megvagyok. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
Tojás: 6db
Cukor: 155g
Vaníliás cukor: 8g (1 cs.)
Só: 1 csipet
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt: 240g
Sütőpor: 8g
Napraforgóolaj: 50g
Tejföl: 30g
Túró: 250g + Cukor: 30g + Tejföl: 40g + kevés vanília esszencia
Sárgabarack hámozva, kockázva: 3-4db