tangzhong rozs zsemlék extra laza bélzettel

Ebben a videóban egy igazán különleges rozs zsemle receptet hoztam, melyben mind a TangZhong eljárás, mind a búzasikér és a lágy tészta alkalmazásával egy extra laza, puha bélzetre törekedtem, ami lássuk be, hogy 70%- os rozsliszt tartalom esetén igazán szuper szempont. Az ízvilág megszokottan isteni finom, ezért is szeretettel ajánlom ennek az egyszerű receptnek az elkészítését!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!