SOKMAGVAS HÁZI KRÉKER
Ebben a videóban megmutatom, hogyan készül a sokmagvas házi kréker, ami egyszerre egészséges, ropogós és elképesztően finom. 🤍 Ez a magkeverékből összeállított kréker tökéletes választás uzsonnára, tízóraira, túrához vagy bármilyen tudatos étkezés mellé. Liszt és élesztő nélkül készül, mégis rendkívül ízletes és tápláló – ráadásul percek alatt összeállítható, a többit a sütő elintézi.

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A magkeverék összetétele
Aprószemű zabpehely: 100 g
Napraforgómag: 100 g
Szezámmag: 50 g
Lenmag: 50 g
Tökmag: 50 g
Chiamag: 25 g
Só: 10 g
Fokhagymapor, vagy egyéb fűszer: ízlés szerint
Olívaolaj: 12 g
Forró víz: 250 ml