sajtos kréker
Ebben a videóban egy isteni sajtos snack receptet hoztam, amely nagyon finom, és nagyon roppanós, ahogy annak lennie kell. Szuper ötlet mártogatós szósz mellé, vagy akár magában is. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt: 300g
Só: 7g
Vaj/margarin: 220g
Reszelt sajt: 220g
Tojás: 1db
Tejföl: 40g
Az elkészítés menete
1. Tészta készítése
2. Hideg pihentetés hűtőben: 30-60 perc
3. Nyújtás, felvágás, lyukasztás, sütőpapírral bélelt tepsire helyezés
4. Sütés: 200C°-ra előmelegített, alsó-felső sütési módba állított sütőbe kell behelyezni, és kb. 12-15 perc alatt készre sütni őket.
A recept további pontos részleteit a videós bemutatás tartalmazza!