Pozsonyi kiflik

Mondhatni, hogy már valóban nyakunkon a karácsony, ezért nekem is nagyon fontos, hogy az átlagosnál több időt töltsek a családommal, illetve el kezdjem az előkészületeket az ünnepi időszakra, ezért ezzel a recepttel szeretném zárni a 2020-as évi receptjeimet, de januártól természetesen ismét heti rendszerességgel fogok jelentkezni az újabb receptjeimmel.
Erről a receptről úgy gondolom, hogy méltón koronázom meg vele a 2020-as tevékenységemet, hiszen annyira jól sikerült, ami minden képzeletemet felülmúlja. A diós és mákos töltelékek isteni szaftossága és az omlós tészta valós omlóssága valamint a sütemény egészének elképesztően arányos ízvilága tényleg zseniálisra sikeredett. Szeretettel ajánlom mindenkinek a receptet!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.