Medvehagymás pogácsa
A medvehagyma szezonja nem telhet el egy jó kis medvehagymás pogácsa sütése nélkül, ezért most szeretettel hoztam nektek egy olyan verziót belőle, ami valószínűsítem, hogy mindenhol pillanatok alatt el fog fogyni. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt: 450g
Friss élesztő: 23g, vagy szárított élesztő: 6,4g
Só: 12g
Cukor: 8g
Vaj/Margarin: 160g
Tojás: 1 egész + 1 sárgája
Bors: kevés, ízlés szerint
Tejföl: 100g
Tej: 50ml
A hajtogatáshoz
Reszelt sajt: 100g
Medvehagyma összeaprítva: 60g