Málnahabos nyári süti
🍓 Ebben a videóban egy málnahabos nyári süti receptjét mutatom meg nektek, ami nemcsak könnyed, hanem szénhidrátszegény és hozzáadott cukor nélkül készül – mégis olyan finom, hogy senki nem mondaná meg róla! A málnás krém selymes, a tészta puha és ízes, a végeredmény pedig egy igazi nyári desszert, amit jó érzéssel kínálhatsz bárkinek – akár egy szelettel, akár kettővel... 😉

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta hozzávalói
D-Star szénhidrátcsökkentett sütemény lisztkeverék: 250 g
Tojás: 5 db
Vaj: 130 g
Só: 1 csipet
D-Star négyszer édes cukorhelyettesítő: 65 g
D-Star vanília ízű cukorhelyettesítő: 15 g
Sütőpor: 16 g
Holland kakaópor: 15 g
Natúr görögjoghurt: 170 g
Tej: 115 ml
A málnahab hozzávalói
Málna: 200 g
Mascarpone light: 400 g
Habtejszín: 200 g
Citromlé: 10 ml
D-Star négyszer édes cukorhelyettesítő: 24 g
Porzselatin: 6 g + 35 ml víz