kossuth kifli
Karácsonykor sok esetben könnyen és gyorsan elkészíthető, ámde isteni sütemény ötleteket keresünk. Ehhez a Kossuth kiflik receptje egy rendkívül jó választás, hiszen tényleg egy egyszerű recept, a citromos-diós ízvilága pedig nagyon jól harmonizál az ünnephez, de persze az év bármely szakaszában egy szuper választás lehet. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
Tojás: 5db
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt: 250g
Porcukor: 250g
Vaj/Margarin: 250g
Vaníliás cukor: 8g (1cs.)
Sütőpor: 12g
Rum: 3ek. (pár csepp aromával pótolható)
Reszelt (bio) citromhéj: 1db
A tetejére
Darált dióbél: 150g