korpás zsemle
Ebben a videóban egy szuper rostokban és fehérjében gazdag zsemle receptet hoztam el nektek, amely a szénhidrátcsökkentés mértékének köszönhetően inzulinrezisztencia és cukorbetegség esetén a tápértéket figyelembe véve fogyasztható. A zsemlék jellemzően picit tömör, de rendkívül puha bélzetűek, az ízviláguk kellemesen aromás, a mellékíz egyáltalán nem jellemzi. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
KRBL100 Király R. búzaliszt: 200g (alternatíva: BL55)
KRBL220 teljes kiőrlésű Király R. búzaliszt: 100g
D-Star szénhidrátcsökkentő koncentrátum: 200g
Friss élesztő: 10g, vagy szárított élesztő: 2,8g
Só: 12g
Olívaolaj: 10g
Víz: 400ml