korpás szalagos fánk cukormentesen

A cukormentes teljes kiőrlésű bejgli receptem sikere kapcsán nagyon sok kérés érkezett be az elmúlt időben, hogy készítsek egy diabetikus fánk receptet. Azonnal meg is erősödött bennem, hogy ez egy szuper kérés, valamint van egy szuper teljes kiőrlésű megmentő királybúzalisztem is hozzá, amely a kenyerek mellett az édes tészták ízét is tudja fokozni. Ezekből kiindulva hamar meg is született a recept, amely alapján a fánkok csodás kinézetűek, szalagosak és isteni finomak. A feleségem szerint még jobb, mint az előzőleg közzétett és nagy sikereket elért szalagos fánk receptem. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását mindenkinek, akár cukorral is, amiből a receptben használt cukorhelyettesítő négyszeresét kell felhasználni.

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.