Kókuszos és kakaós linzer csokoládéval töltve

A linzer az egy olyan sütemény, amit semmiképpen sem szerettem volna ebben az évben kihagyni a karácsonyi ajánlataim közül, viszont nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy milyen ízben, ízekben készítsem és mivel is töltsem meg, annak érdekében, hogy egy picit elrugaszkodjak a jól megszokott alap receptektől és egy picit más formában is be tudjam mutatni ezt a süteményt. Hát így születtek meg a kókuszos linzerek tejcsokoládéval és a kakaós linzerek fehér csokoládéval töltve, lányom nagy örömére, aki alapvetően nem rajong a linzerekért, de ezeket hamar eltűntette. Valóban nagyon jól sikerültek, szeretettel ajánlom mindenkinek!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.