Isler
Ha szereted a puha, omlós tésztát, az édes házi, vagy termelői lekvárt és a lágyan olvadó csokoládét, akkor ez a házi isler recept neked szól! Ebben a videóban megmutatom, hogyan készítem el az életem legfinomabb islerjeit – kétféle csokoládéval: fehérrel és tejcsokival. Egyszerű, mutatós és minden falatja mennyei! 🍫✨

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt: 265g
Darált mandula, vagy dió: 55g
Hideg vaj: 200g
Porcukor: 100g
Só: 1 csipet
Vaníliás cukor: 8g (1 cs.)
Tojássárga: 2db
Reszelt (bio) citromhéj: 1db
A töltéshez
Baracklekvár: kb.220g
A lemártáshoz
Ét, vagy tejcsoki: 200g
Napraforgóolaj: 6g
-----------------------------------
Fehércsoki: 200g
Napraforgóolaj: 6g