húsvéti tojás linzer

Ebben a videóban egy egyszerűen és gyorsan elkészíthető linzer alapreceptet hoztam, amelyet baracklekvárral töltöttem. Azt szerintem írnom sem kellene, hogy isteni finom lett! A közelgő húsvét alkalmából a linzereket hangulatosan olyan formában készítettem el, hogy tojásokat imitáljanak, de a recept az év többi szakaszában is aktuális lehet más formájú kiszúróval készítve. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.