Húsvéti répaföld
Ebben a videóban a közelgő ünnep örömére egy nagyon finom, és látványos süteménnyel készültem, melynek az elkészítése is roppant egyszerű. A húsvéti répaföld sütemény alapja egy csokis répatorta, melyet a baracklekvár fenségesen egészít ki. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt: 320g
Holland kakaópor: 40g
Reszelt sárgarépa: 320g
Porcukor: 260g
Vaníliás cukor: 24g (3 cs.)
Tojás: 4db
Napraforgóolaj: 180g
Sütőpor: 12g
Reszelt (bio) narancshéj: 1db
Csokilencse: 100g