gluténmentes farsangi fánk
Miért is kellene a farsangi finomságokról lemondani azoknak, akik gluténmentes étkezésre kényszerülnek? Legújabb gluténmentes farsangi fánk receptemmel olyan élményt szeretnék biztosítani a gluténmentes területen, amely isteni finom ízélményt biztosít mindenféle mellékíz nélkül, valamint szép lazított állagot.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
Schär Mix B, gluténmentes kenyérliszt: 500g
Friss élesztő: 26g, vagy szárított élesztő: 7,28g
Só: 5g
Cukor: 55g
Fahéj: 1-3 csipet, ízlés szerint
Vaj/Margarin: 45g
Tojássárga: 3db
Rum: 40ml
Tej: 400ml
Citromhéj: 8g
Narancshéj: 8g