epres joghurttorta

Ebben a videóban egy isteni nyárias receptet hoztam nektek egy joghurttorta alappal, amelyet jelen esetben eperrel dobtam fel, de bármely más gyümölcs felhasználásával isteni finom lehet. Az elkészítés roppant egyszerű, és ha valakinek nincs gyűrűje hozzá, az kelyhekbe, vagy poharakba kitöltve is el tudja készíteni. A recept eredeti formájában való elkészítése esetén cukorbetegek is fogyaszthatják, de aki nem követ diétát, az is meg tudja csinálni cukorral.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.