Édes magos tallér
Ha egy hozzáadott cukor nélküli, mégis édes, puha és laktató finomságra vágysz, amit bármikor jóízűen elnassolhatsz – akkor ezt a receptet ki kell próbálnod! Ebben a videóban megmutatom, hogyan készül az édes magos tallér, amely tele van napraforgómaggal, mandulával, dióval és chia maggal – mégis könnyed, puhább belsejű, enyhén kérges textúrájú, és minden falatja természetesen finom. A D-STAR cukorhelyettesítők gondoskodnak az édes ízről, hozzáadott cukor nélkül, így vércukorbarát étrendbe is jól illeszthető.

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
Hozzávalók
Napraforgómag: 100 g
Szeletelt mandula: 80 g
Darált dió: 80 g
Chia mag: 35 g
Tojás: 2 db
D-Star négyszer édes cukorhelyettesítő: 30 g
D-Star vanília ízű cukorhelyettesítő: 8 g
Só: 1 csipet
Opcionálisan: fahéj, narancshéj, vagy kókuszreszelék a karakter mélyítésére